Verificare Domenii

Home / Verificare Domenii

Disponibilitate

Domenii

Verifică dacă domeniul pe care il dorești este liber !

6 sfaturi pentru a găsi numele de domeniu perfect

Cât mai scurt
Cât mai scurt

Nu există o lungime minimă pentru numele de domeniu, iar cele mai bune domenii sunt compuse din 2-3 cuvinte. Un nume de domeniu sau un nume pentru site cu mai multe cuvinte este mai greu de citit și nu va ieși în evidență.

Mai puțin înseamnă mai mult
Mai puțin înseamnă mai mult

În alcătuirea numelui tău de domeniu, evită cratimele, numerele, argoul și cuvintele cu multiple moduri de scriere. Astfel de elemente complexe îți fac domeniu mai greu de scris și de memorat.

Include numele brandului tău
Include numele brandului tău

Un nume de domeniu bun pentru site-ul tău ar trebui să includă numele brandului tău sau cuvinte cheie pentru nișa ta. Dacă vei avea un cuvânt cheie în numele domeniului, rezultatele căutărilor vor oferi brandului tău mai multă vizibilitate și site-ului tău mai mult trafic.

Informează-te
Informează-te

Înainte să alegi un nume de domeniu, ar trebui să te asiguri că acesta nu este deja o marcă înregistrată de altă companie care deține drepturile de autor.

Gândește local
Gândește local

În timp ce mulți oameni favorizează domeniul .com, un domeniu specific pentru o țară, precum .co.uk sau .de s-ar putea să fie mai potrivit pentru tine. Mai ales dacă te adresezi publicului dintr-o anumită țară.

Ușor de Administrat
Verifică domeniul și acționează rapid

Cele mai bune domenii se iau cel mai repede. Nu rata șansa de a avea domeniul visurilor tale, folosește intrumentul de verificare disponibilitate domeniu pentru a căuta un domeniu azi și începe procesul de înregistrare acum.

Despre VDC

Avem multe planificate pentru viitor, lucrăm cu clienți extraordinari și continuăm să dezvoltăm cât mai multe!

Urmărește-ne și pe social media:
Urmărește-ne și pe social media:

Newsletter